Ajánlott weboldalakAz alábbi egy kis csokor azokból a weboldalakból, amiket ajánlani tudok letöltésekhez. Mivel manapság már a torrentezés nem a legjobb megoldás anonimitás szempontjából (tudom hogy van erre is megoldás, vpn, tor, stb.) így ezek az oldalak sem torrentet, hanem az ú.n. filehostokat használnak.

A feltöltések általában több részre vannak osztva, és sokszor jelszóval vannak védve, amit az adott oldalon meg fogsz találni (password vagy contrasena szavakat keresd). Ha nem akarsz egyesével klikkelgetni, akkor nagyon ajánlom a jdownloader nevű program telepítését, ami segít több file egymás utáni automatikus letöltésében, illetve egy helyen összefogja és ellenőrzi is a linkeket, valamint a jelszavakat is belerakhatod - és még automatikusan ki is tudja csomagolni a letöltött fileokat, ha akarod. A jdownloader használatában egyelőre én nem segítek, mivel az egész internet tele van leírásokkal hozzá. Egy kis google keresés a jdownloader használatával kapcsolatban rengeteg eredménnyel jár.

3DS
Xbox 360
PS3
Vegyes PS2, PS3, Xbox360, Wii, stb.
  • speedlounge.in (direkt linkek, vegyes, konzol, pc, filmek is)
  • rlslog.net (scene release-k, vegyes, sokszor hamar törlődnek a linkek)
  • rlsbb.com (filmek, pc játékok is)
  • rarbg.com (torrent, minden van)
  • emuparadise.me (direkt linkek, régebbi nes, snes, atari, ps2, xbox classic, stb.)

Ezeken kívül természetesen egy kis keresgéléssel rengeteg más oldalt is lehet találni. Ezeket azért válogattam ki, mivel elég régóta stabilan léteznek már (több éve). A legjobb filehostok listája véleményem szerint csökkenő sorrendben: megaupload, mediafire, fileserve, hotfile, filesonic, rapidshare. Ha linkeket találsz érdemes ezek szerint válogatnod közülük.

Aztán van néhány híroldal is, amiket érdemes néha nézegetni, ha PS3 hekkelés érdekel, akkor pl. a ps3news.com a legjobb szerintem. Az xbox-osoknak pedig csak és kizárólag az xbox-scene.com oldalt tudom javasolni. Hát ennyi. Egyelőre.